• Översikt

Stugor & Stugby | Upplev lugnet på en gammal fäbodvall. Här bor du naturskönt i enkla timmerstugor utan el men med hygglig mobiltäckning. Stugorna värms upp med braskamin. I stugorna finns gasollampa, vedkamin med matlagningsmöjlighet och köksutrustning. Utedass finns vid vedboden. Storstensjöbodarna har 4 stugor i varierande storlekar och prisklass.

Upplev lugnet med endast naturens ljud. Närmaste skogsbilväg är belägen ca 1,5 km bort och närmaste fast bebyggelse ca 5 km.

Hushållning skötes med gasol och ved. Ved finns att hämta i vedboden. Underbart område med naturskog och rikt fågelliv. Bra miljö för personer som behöver komma bort från elberoende.

Dricksvatten hämtas i kallkälla sommartid. Här finns ett rikt fågel- och djurliv, fina bär- och svampmarker. Här kan du fiska gädda, abborre och mört i Storstensjön. Fiskekort finns att köpa på Sandnäsbadens camping. Möjlighet finns att grilla i Eldhusen, för stuggästerna. Dessa kan även bokas separat.

Möjlighet finns att hyra båt + motor. Det finns en båt tillgänglig för alla stuggäster att dela på. Överenskommelse för användande av båt görs på plats mellan gästerna.

Medtag sänglinne eller sovsäck. Djur är välkomna!

Vill du hyra något av detta kontakta:
Lars Erik Wikholm 073-031 67 77 eller hembygdholm@gmail.com
Ring även innan ankomst för vägbeskrivning och nyckelutlämning.